За перемогу на Євро-2012 збірна України отримає 12,5 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За перемогу на Євро-2012 збірна України отримає 12,5 млн євро

1943
За перемогу в кожному матчі на груповому етапі команда отримає 500 тисяч, за нічию - 250 тисяч. За вихід з групи національна команда отримає два мільйони євро. Стільки ж - за вихід в півфінал. За вихід у фінал – 3 мільйони, за перемогу в ньому - 4,5 мільйони євро. Максимальна сума, яку може заробити українська збірна, становить 12,5 мільйона євро. Збірна Німеччини у разі перемоги на Євро-2012 отримає загалом 7 мільйонів євро.
Максимальна сума, яку можуть заробити футболісти і тренерський штаб збірної України у разі перемоги на чемпіонаті Європи, становить 12,5 мільйонів євро, повідомив інформаційний центр "Україна-2012".
"У порівнянні з преміальними інших збірних, що беруть участь в чемпіонаті Європи, у нас фінансовий стимул кращий. За перемогу в кожному матчі на груповому етапі команда отримає 500 тисяч, за нічию - 250 тисяч. За вихід з групи національна команда отримає два мільйони євро. Стільки ж - за вихід в півфінал. За вихід у фінал – 3 мільйони, за перемогу в ньому - 4,5 мільйони євро", - заявив президент федерації футболу України Григорій Суркіс.
Таким чином, максимальна сума, яку може заробити українська збірна, становить 12,5 мільйона євро. Для цього потрібно перемогти у всіх іграх. У разі двох перемог на груповому етапі, що напевно забезпечить команді вихід у плей-офф, і далі аж до фіналу, сума преміальних становитиме 12 мільйонів.
Для порівняння, збірна Німеччини у разі перемоги на Євро-2012 отримає загалом 7 мільйонів євро, а польська команда - трохи менше чотирьох мільйонів.
Нагадаємо, за кожну перемогу на груповому етапі команди отримають від УЄФА по мільйону євро, за кожну нічию - 500 тисяч. Чвертьфіналісти розбагатіють на 2 мільйони кожен, півфіналісти - на 3, фіналісти - на 4,5. Чемпіон ж Європи додатково отримає 7,5 мільйонів євро. Загальний заробіток переможця може скласти 23,5 мільйони.
Як відомо, збірна Україна провела в німецькому місті Інгельштадт свій третій і заключний товариський матч в рамках фінальної підготовки до Євро-2012, поступившись збірній Туреччини - 0:2.
"Звичайно, я бачу варіант оптимального складу. Хоча сумніви щодо двох-трьох позицій ще присутні. Разом з тим можу вас запевнити, що 11 червня ви побачите зовсім іншу команду, ніж сьогодні. Я в цьому переконаний!", - заявив Олег Блохін після матчу, повідомляє прес-служба Федерації футболу України.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас