У Києві поставлять вибухобезпечні урни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві поставлять вибухобезпечні урни

357
Київ вирішив замінити урни на вибухобезпечні, в зв'язку з цим вже прибрали 16 тис. старих урн.
"Ми прибрали з території Києва, на жаль, 16 тисяч урн. Природно, що ми відразу ж почали відпрацьовувати варіант можливих альтернатив. Це легкі урни, які в такому випадку, якщо він (вибух) трапиться, сподіваюся, цього вже ніколи не буде, не завдали б шкоди здоров'ю людей... Зараз ми, співпрацюючи з підприємствами міста Києва, одержуємо цей товар, ці урни, і встановлюємо їх на території міста", - розповів він.
Попов запевнив, що найближчими днями буде завершено роботу із заміни урн і їх кількість буде відновлена в повному обсязі.
Він також висловив надію на те, що вибухи в Дніпропетровську не вплинуть на кількість туристів, які відвідають Київ під час чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Як повідомляло агентство, 4 травня Київміськадміністрація повідомила, що прибрала з центру міста бетонні урни на час травневих свят, проте після свят урни не були повернуті на вулиці міста.
27 квітня в громадських місцях у центрі Дніпропетровська з невеликим проміжком у часі сталися 4 вибухи невідомих пристроїв, які були розміщені в урнах.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас