Nike вирішив продати бренди Cole Haan і Umbro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nike вирішив продати бренди Cole Haan і Umbro

405
Виробник спортивних товарів Nike вирішив продати бренди Cole Haan і Umbro.
У повідомленні компанії уточнюється, що виробник одягу і взуття сконцентрується на розвитку інших своїх брендів - Nike, Jordan, Converse і Hurley. Менеджмент розраховує завершити відділення двох компаній до червня 2013 року. Інші подробиці не повідомляються. Bloomberg пише з посиланням на прес-секретаря Nike Чарлі Брукса, що претендентів на активи поки не спостерігається.
Cole Haan став власністю Nike в 1988 році; компанія спеціалізується на виробництві взуття та сумок зі шкіри. Вартість операції склала 95 мільйонів доларів з урахуванням боргу в розмірі 15 мільйонів доларів.
Umbro - британський футбольний бренд - Nike купив в 2008 році за 565 мільйонів доларів. У 2009 році американська компанія була змушена списати 401 мільйон доларів за активами Umbro через фінансову кризу.
Umbro і Cole Haan поряд з Hurley, Nike Golf і Converse відносяться до категорії "інші бізнеси", яка принесла Nike близько 2,3 мільярда доларів виручки за підсумками дев'яти місяців поточного фінансового року. В цілому виручка компанії за звітний період склала 17,7 мільярда доларів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас