Microsoft віддасть користувачам Windows 8 за 15 доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft віддасть користувачам Windows 8 за 15 доларів

2046
У Windows 8 Release Preview містяться нові додатки. Серед них можна відзначити "Подорожі Bing", "Новини" і "Спорт", а також ігрові та музичні програми для Xbox, інтегровані з підпискою Zune Pass. Крім того, в Windows 8 Release Preview покращилися додатки "Пошта", "Фотографії" і "Люди", які вперше з'явилися ще в Windows 8 Consumer Preview.
"Цей етап розробки, пов'язаний з випуском Windows 8 Release Preview, дуже важливий для нас", - сказав Стівен Сінофскі, президент підрозділу Windows і Windows Live корпорації Майкрософт.
Починаючи з 2 червня 2012 року корпорація Microsoft буде розгортати програму Windows Upgrade Offer в 131 країні, включаючи США і Канаду. Користувачі, які придбали ПК з Windows 7 до 31 січня 2013 р., можуть придбати оновлення до Windows 8 Profesional за рекомендованою роздрібною ціною 14,99 доларів США протягом терміну дії цієї пропозиції.
В офісі Microsoft заявили, що для України такий "платний перехід" стане першим. Проте ціна стане відомою перед запуском комерційної версії Windows 8.
В Україні Windows 7 Home Basic реалізується за ціною від 780 грн.
Минула версія Windows 8 Consumer Preview, що вийшла в лютому, була завантажена за першу добу більше мільйона разів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас