Майже 10% виборців готові продати свій голос — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майже 10% виборців готові продати свій голос

989
9,9% виборців готові продати свій голос на парламентських виборах, питання тільки в ціні цього голосу. Такі дані озвучила координатор виборчих програм Громадянської мережі "Опора" Ольга Айвазовська.
За її словами, за рахунок матеріального стимулювання виборців буде мобілізована електоральна група, яка схильна голосувати за тих кандидатів, які проявили мінімальну увагу та інвестували щось в їх мінімальний добробут.
Ближче до виборів, десь у вересні - жовтні, прямий грошовий підкуп виборців активізується.
"Досвід попередніх виборів, особливо в мажоритарних округах, показує нам, що такий спосіб (підкуп - ред.) є дуже успішним. Тому ми звертаємося до правоохоронних органів, до політичних сил, до Центрвиборчкому, до журналістів і громадськості, щоб вони попереджали такі дії", - сказала О.Айвазовська.
На питання, скільки в цьому році буде коштувати голос виборця, О.Айвазовська відповіла: "Ми вважаємо, що в цю виборчу кампанію голос буде коштувати до 500 грн". За її словами, за рахунок матеріального стимулювання виборців буде мобілізована електоральна група, яка схильна голосувати за тих кандидатів, які проявили мінімальну увагу та інвестували щось в їх мінімальний добробут.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас