Goldman Sachs: в Європи є гарні можливості для розвитку банківського сектору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Goldman Sachs: в Європи є гарні можливості для розвитку банківського сектору

189
Президент і головний операційний директор Goldman Sachs Group Inc. Гаррі Кон бачить нові можливості для розвитку банківського сектора в Європі, оскільки в даний час багато фінансових інститутів Європи позбавляються від різних активів на тлі кризи.
"Ми бачимо переваги в трансформації "ландшафту" банківського сектору Європи", - заявив Кон.
"Я вважаю, що те, від чого будуть позбавлятися європейські банки, очищаючи свої баланси, буде пов'язано з проблемними борговими зобов'язаннями", - сказав голова Goldman Sachs.
За його словами, обсяг скорочення європейськими банками боргового навантаження може в цілому перевищити 2 трлн доларів, і Goldman Sachs Group Inc. вже готовий скористатися перевагами, що з'являються в цих умовах.
Через те, що деякі європейські компанії виходять з окремих видів бізнесу, Goldman Sachs Group Inc. розраховує збільшити свою частку в певних банківських сферах європейського ринку, хоча і не особливо розраховує на зростання виручки на тлі слабкої активності в сфері операцій з акціями і деякими активами з фіксованою прибутковістю.
"Керівництво підрозділу Goldman у сфері операцій з цінними паперами вважає, що Європа надає найкращі можливості для бізнесу в наступні 12-18 місяців", - зазначив голова Goldman Sachs Group Inc.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас