Завтра перші щасливчики отримають "вітіні" тисячі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завтра перші щасливчики отримають "вітіні" тисячі

570
Завтра, 1 червня, в перший день кампанії з виплати знецінених вкладів Сбербанку колишнього СРСР, близько 70-80 тисяч громадян зможуть отримати компенсацію в розмірі 1 тис. грн.
Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час брифінгу заявив голова правління "Ощадбанку" Сергій Подрєзов.
"З 1 червня буде близько 70-80 тис. осіб по всій Україні, які, відповідно до своєї черги, свого часу прийдуть і отримають свою тисячу гривень у вигляді картки, готівкою або, за бажанням, направлять на депозит", - зазначив він.
За словами Подрєзова, на сьогодні реєстрацію пройшли близько 1,5 млн осіб. Також він повідомив, що Міністерство фінансів вже перерахувало перший транш для здійснення даних виплат. "Ми отримали на вчорашній день 200 млн грн і 1,2 млрд грн ми чекаємо сьогодні", - сказав він.
Як повідомляв УНІАН, сьогодні прем'єр-міністр України Микола Азаров зобов'язав міністра фінансів та керівництво Ощадбанку забезпечити комфортні умови для отримання компенсацій вкладниками Сбербанку СРСР.
Нагадаємо, що згідно з постановою Кабміну, вкладник може використовувати компенсаційні кошти, зараховані на його поточний рахунок, шляхом отримання готівкою, перерахування на депозитний або інший рахунок у банку з використанням спеціального платіжного засобу "Національна картка". При цьому, видача карток громадянам України здійснюється безоплатно.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас