Азаров поклав на голів Мінфіну і НБУ особисту відповідальність за організацію виплат вкладникам Ощадбанку к. СРСР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров поклав на голів Мінфіну і НБУ особисту відповідальність за організацію виплат вкладникам Ощадбанку к. СРСР

292
Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив про особисту відповідальність керівництва Міністерства фінансів та Національного банку України (НБУ) за якісну організацію процесу виплат компенсацій вкладникам Ощадбанку к.СРСР.
"Хочу звернути увагу міністра фінансів і керівника Національного банку, щоб ця робота, буквально в кожному відділенні банку, була організована максимально комфортно, оскільки більшість (вкладників) похилого віку, щоб не було ніяких черг, байдужості персоналу, необхідна максимальна допомога людям, ввічливість. Ось ваша задача та особиста відповідальність за організацію", - сказав він, відкриваючи засідання уряду в четвер.
Як повідомлялося, президент Віктор Янукович на розширеному засіданні Кабінету міністрів 7 березня цього року доручив уряду забезпечити виплату в червні-грудні 2012 року 5,4 млн вкладникам Ощадбанку к.СРСР, внесеним до Реєстру, компенсацій за знеціненими вкладами у розмірі до 1 тис. грн. У квітні Рада схвалила відповідні правки до держбюджету-2012, якими на ці цілі в поточному році виділено 6,15 млрд грн.
Крім того, Янукович доручив уряду продовжити в 2013-2015рр виплати знецінених внесків, щоб, за словами прем'єра Миколи Азарова, "за три роки практично закрити проблему, що турбує громадян".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас