В інтернеті достроково з'явилася нова версія Windows 8 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В інтернеті достроково з'явилася нова версія Windows 8

471
В інтернет потрапила попередня версія Windows 8 Release Preview до дати виходу, наміченої на перший тиждень червня.
Операційній системі приписується 64-розрядна збірка Windows 8 Release Preview для користувачів з Китаю. В інтернеті попередня версія ОС поширюється через китайські форуми і торрент-сайти в форматі файлу. ISO. Розмір файлу - 3,34 Гб.
За словами користувачів, які встановили систему, установка пройшла успішно, а система працездатна. У той же час платформа доступна тільки китайською мовою, що робить тестування для користувачів, які не володіють цією мовою, складним.
Судячи з скріншотів нової версії операційної системи, розміщених в блогах PC Beta і Win8China, система буде пропонувати користувачам нові версії деяких Metro-додатків і новий екран завантаження.
Недоступна версія Windows 8 Release Preview, яка ще не вийшла, володіє «напівпрозорими» вікнами та іншими елементами з інтерфейсу Aero, від яких Microsoft планувала позбутися. При цьому головний розробник ОС Стівен Сінофскі повідомив, що остаточно компанія відмовиться від Aero тільки у фінальній версії Windows 8.
Якщо файл, розміщений в інтернеті, дійсно виявиться новою попередньою версією Windows 8, то можна припустити, що його завантажив один з китайських партнерів Microsoft, оскільки нові версії системи партнери отримують раніше, ніж користувачі.
Нагадаємо, офіційно Microsoft випустила дві попередні версії нової ОС - одну для розробників у вересні 2011 року, другу - для користувачів в кінці лютого 2012 року. Вихід третьої попередньої версії очікується на початку червня.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас