НКЦПФР не несе відповідальності за наслідки діяльності "МММ-2011" в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКЦПФР не несе відповідальності за наслідки діяльності "МММ-2011" в Україні

927
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) не ліцензувала діяльність фінансової піраміди "МММ-2011", тому не може нести відповідальність за наслідки її діяльності, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі НКЦПФР.
"Ми розглядаємо звернення громадян у тому випадку, якщо мова йде про порушення їхніх прав як інвесторів у цінні папери. Але "МММ-2011" не випускала цінні папери. Можливо, вкладники цієї організації можуть звернутися до правоохоронних органів", - зазначили в прес-службі.
Як раніше повідомлялося з посиланням на главу Нацкомфінпослуг Андрія Стасевського, до Державного реєстру фінансових установ України не вносилася інформація про юридичну особу "МММ-2011", їй також не надавався статус фінансової установи та не видавалися відповідні ліцензії.
Згідно з поширеною в середу українськими ЗМІ інформацією, у всіх філіях фінансової піраміди "МММ 2011" повністю припинилися виплати вкладів. При цьому співробітники піраміди пояснили, що діють відповідно до розпоряджень про повне припинення виплат як виграшів, так і вкладів учасників даної піраміди. Офіси та осередки системи "МММ 2011" призупинили роботу, всі готівкові гроші, що знаходяться в офісах, в терміновому порядку були вивезені в невідомому напрямку, карткові рахунки обнулені і заблоковані.
Засновник піраміди Мавроді визнав факт призупинення виплат. "У зв'язку з призупиненням виплат виграшів просимо всіх учасників системи не піддаватися паніці і звернутися до своїх десятників для забезпечення повернення вкладів. Точні терміни можна уточнити у своїх десятників", - написав С.Мавроді в своєму блогу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас