Власники нових смартфонів Sony зможуть кидати їх у воду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власники нових смартфонів Sony зможуть кидати їх у воду

759
Компанія Sony представила смартфони Xperia go і Xperia acro S під управлінням Android, йдеться в повідомленні "Ленты.ру".
Обидва апарати без наслідків переносять занурення у воду на глибину до одного метра. Волога не завдасть їм шкоди за умови, що вони проведуть під водою не більше півгодини.
Корпус пристроїв не допускає потрапляння всередину пилу. Сенсорні екрани телефонів успішно розпізнають дотики мокрими пальцями.
Xperia go оснащений 3,5-дюймовим екраном з роздільною здатністю 320 на 480 пікселів і має двоядерний процесор з частотою гігагерц. Екран Xperia acro S - більший (4,3 дюйма), а процесор - потужніший (півтора гігагерца). На дисплей Xperia go нанесено мінералізоване покриття, що перешкоджає появі подряпин.
Вбудовані камери в обох пристроїв включаються менш ніж за секунду. Роздільна здатність матриці у камери Xperia go становить п'ять, у а Xperia acro S - дванадцять мегапікселів. У другого смартфона на додачу до основної камері є фронтальна з роздільною здатністю 1,3 мегапікселя.
Обидва телефони мають слоти для карток microSD. Особливістю апаратів є незнімний акумулятор. Xperia acro S на додачу до GPS підтримує роботу з російською супутниковою системою ГЛОНАСС.
Смартфони надійдуть у продаж у липні-вересні 2012 року. Ціну на апарати Sony поки не розголошує.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас