Фінансова піраміда "МММ-2011" розвалилася: всі гроші вивезені в невідомому напрямку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінансова піраміда "МММ-2011" розвалилася: всі гроші вивезені в невідомому напрямку

24720
У всіх філіях фінансової піраміди МММ-2011, заснованої Сергієм Мавроді, повністю припинені виплати внесків, пишуть "Комментарии".
Як повідомляють десятники і сотники даної піраміди, надійшло розпорядження про повне припинення виплат як виграшів, так і внесків учасників даної піраміди, пише видання "Юрист онлайн".
У терміновому порядку припиняють свою роботу офіси та осередки системи МММ-2011, всі готівкові кошти, що знаходилися в офісах представництв МММ-2011, в терміновому порядку були вивезені в невідомому напрямку, карткові рахунки обнулені і заблоковані.
Як повідомляють самі учасники системи, зв'язок з так званими десятниками і сотниками системи повністю втрачено, виплати дійсно припинені. У випадку, коли все ж вдається зв'язатися з адміністраторами піраміди, вкладники отримують однакову відповідь "Піраміда розвалилася, всіх попереджали, грошей немає і не буде".
Заяви про те, що все всім платиться і піраміда функціонує, не відповідають дійсності. За словами учасників, вкладники, які встигли забрати свої гроші, втратили до 90% внеску.
Як стало відомо виданню, засновник піраміди Сергій Мавроді визнав факт призупинення виплат.
"У зв'язку з призупиненням виплат виграшів просимо всіх учасників системи не піддаватися паніці і звернутися до своїх десятників для забезпечення повернення внесків. Точні терміни можна уточнити у своїх десятників", - написав Мавроді в своєму блозі.
У той же час, вкладники з різних міст України пишуть на форумах і на сторінках Facebook про масове закриття офісів МММ-2011 в регіонах. Також масово звучать заяви про відмову МММ-2011 повернути внески.
P.S.
Ось так от виглядав один із київських офісів МММ зовсім нещодавно ...
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас