Навколо "Олімпійського" ​​поставлять 41 камеру спостереження за шість мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Навколо "Олімпійського" ​​поставлять 41 камеру спостереження за шість мільйонів

Казна та Політика
332
Навколо НСК "Олімпійський" встановлять 41 відеокамеру спостереження, три базові станції, вузол ретрансляції і центр для відеоспостереження за вулицями і площами.
Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".
Закупівля камер обійшлася в 5,80 млн грн.
Базові станції розміщуються на даху будівлі ЗАТ "Укрпрофоздоровниця" (вул. Шота Руставелі, 39/41), на даху IЕЗ ім. Є.О.Патона НАН України (вул. Боженка, 11), на даху будівлі ТОВ "ГК "Русь" (вул. Госпітальна, 4), на даху будівлі ТОВ "Карбон ЛТД" (пров. Лабораторний. 1). Серверне обладнання та АРМ адміністратора системи розміщується в приміщенні 44 будівлі ГУ МВС України в м. Києві.
Система відеоспостереження будується як складова частина системи управління силами і засобами міліції ГУ МВС України в м. Києві, яка охоплює всю столицю. Вона призначена для відеоспостереження за основними вулицями, площами Печерського та Голосіївського районів Києва біля НСК "Олімпійський", на яких можливе масове скупчення людей при проведенні громадських, політичних, спортивних та інших санкціонованих і несанкціонованих заходів, зокрема під час проведення футбольних матчів Євро-2012.
Система відеоспостереження охоплює 41 територіально рознесену точку відеоспостереження. В систему входять існуючі автоматизовані робочі місця в ГУ МВС України в м. Києві (вул. Володимирська, 15) і в будівлі МВС України (вул. Богомольця, 10).
Конкретні марки придбаного обладнання не повідомляються. Швидкість запису з камер - від 10 кадрів/с до 25 кадрів/с, глибина архіву відеоінформації - до 30 діб, при записі архіву відеоінформації за допомогою детектора руху повинна бути передбачена можливість розширення; роздільна здатність запису по кожному кадру - не менше 720х576 пікселів. < / p>
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас