Кабмін затвердив умови конкурсу на укладення УРП щодо Скіфської і Фороської газових площ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив умови конкурсу на укладення УРП щодо Скіфської і Фороської газових площ

139
Кабінет Міністрів затвердив умови конкурсів на укладення угод про розподіл продукції щодо Скіфської і Фороської газових площ шельфу Чорного моря.
Про це йдеться у постановах уряду № 454 і 455 від 23 травня.
Згідно з документом, щодо обох площ мінімальний розмір спеціального платежу до держбюджету, який вноситься інвестором (переможцем конкурсу) протягом 10 днів після підписання УРП (премія за підписання угоди), має становити не менше 2,4 млрд гривень.
Мінімальний обсяг інвестицій як по Скіфській, так і по Фороській площах протягом першого етапу геологорозвідувальних робіт має становити не менше 1,6 млрд гривень.
Обсяг інвестицій протягом другого етапу геологорозвідувальних робіт, у тому числі дослідно-промислової розробки, а також обсяг загальних інвестицій (у тому числі, необхідні для забезпечення промислової розробки), визначаються за результатами конкурсу.
Як повідомляло агентство, в травні Україна провела два конкурси на укладення угод про розподіл продукції: щодо Юзівської і Олеської вуглеводневих площ, переможцями яких визнані іноземні компанії Shell і Chevron відповідно.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас