КМДА встановила тарифи на ритуальні послуги: деталі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА встановила тарифи на ритуальні послуги: деталі

566
У Києві встановлені тарифи на ритуальні послуги, які включено до необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг. Відповідне розпорядження підписано головою КМДА Олександром Поповим і зареєстровано в Головному управлінні юстиції в місті Києві, повідомляє прес-служба КМДА.
Так, тарифи встановлені на послуги, які надають ритуальна служба спеціалізованих комунальних підприємств "Київський крематорій", "Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування", ТОВ "Всеукраїнське ритуальне агентство "Реквієм", КП "Державний історико-меморіальний Лук'янівський заповідник" і деякі фізичні особи-підприємці. Зокрема, серед них: ТОВ Левицький, Малиновський, Попроцький і Ващенко.
Відзначимо, що пільги на оплату за ритуальні послуги та допомога на поховання надаються відповідно до чинного законодавства України.
Нагадаємо, депутати Київради затвердили перелік ритуальних послуг в столиці в жовтні 2011 р. У зазначений перелік увійшли послуги, які надаються з моменту смерті людини до поховання труни з тілом в могилу або урни з прахом в колумбарну нішу, також благоустрій та утримання місць поховання відповідно до традицій, що не суперечать законодавству.
Варто також відзначити, що рік тому, в травні 2011 р. Контрольно-ревізійне управління (КРУ) в м. Києві повідомляло, що в 2010 р. виявило в роботі п'яти столичних підприємств, що надають ритуальні послуги, порушення у фінансовій сфері на суму 45,44 млн грн, з яких 4,1 млн грн - це порушення, що призвели до збитків фінансових ресурсів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас