У Білій Церкві пограбували банк на тисячу гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Білій Церкві пограбували банк на тисячу гривень

Кримінал
1221
У місті Біла Церква Київської області невідомий у масці пограбував банк і втік.
Як повідомили в міліції, повідомлення від диспетчера приватної охоронної фірми про розбійний напад на "Брокбізнесбанк" надійшло по спецлінії 102 близько 10:00 ранку.
Як з'ясувалося, щойно банк відкрився, в приміщення увійшов чоловік у чорній масці з прорізами для очей. Зустрівши працівника, який перебував у залі, нападник застосував газовий балончик і скориставшись відкритими до кас дверми, без особливих зусиль проник в сховище з грішми, наголошується в повідомленні.
Погрожуючи касиру предметом, схожим на пістолет, зловмисник заволодів коштами в сумі близько 1 тисячі гривень.
"Втікаючи, грабіжник впустив пачку з грошима, нахилившись для того, щоб підняти здобич, випадково вистрілив у стіну приміщення. Але втекти з місця події до приїзду служби охорони він все ж встиг", - йдеться в повідомленні.
З місця події вилучено речові докази. В даний час грабіжника шукають. Відомо, що чоловік був одягнений в чорну кепку з білим написом, темний реглан з довгими рукавами, чорні шорти з білою смугою і сандалі. На обличчі нападника була чорна маска з прорізами для очей, на вигляд йому близько 25 років. Співробітники міліції звертаються з проханням до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про дану подію повідомляти за телефоном (045) 63-5-32-06 або 102.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас