Київ просить УЄФА віддати гроші за безкоштовні автобуси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ просить УЄФА віддати гроші за безкоштовні автобуси

Казна та Політика
820
Київ очікує, що УЄФА компенсує 360 тис. євро за безкоштовне перевезення вболівальників, акредитованих журналістів та волонтерів під час Євро-2012, повідомили в Київській міській держадміністрації. Завтра на розгляд депутатів Київської міської ради буде внесено проект рішення про організацію безкоштовних перевезень вболівальників, у яких є квитки на матчі, а також акредитованих представників ЗМІ, волонтерів та персоналу УЄФА в громадському транспорті міста під час футбольного чемпіонату. Про це пише УНІАН.
Згідно з проектом рішення, компенсувати безкоштовні перевезення зобов'язується УЄФА. Всього на ці цілі футбольною організацією буде виділено 360 тис. євро.
Для того щоб забезпечити організацію безкоштовних перевезень, за рішенням Київради комунальному підприємству "Київпастранс" та комунальному підприємству "Київський метрополітен" буде надаватися право на укладення з УЄФА тристоронньої угоди про безкоштовний транспорт міста, що приймає Євро.
Відповідно до зазначеної ініціативи, власники квитків на матчі будуть мати можливість користуватися громадським транспортом (крім автобусів, які працюють в режимі маршрутного таксі) в містах, в тому числі і в Києві, безкоштовно протягом 36 годин: 24 години на день матчу і до 12.00 на наступний день (12:00). Також ініціатива буде дозволяти персоналу УЄФА, представникам ЗМІ і вболівальникам користуватися громадським транспортом міст, що приймають Євро, безкоштовно протягом терміну дії їх акредитації.
Дана схема перевезень вже була відпрацьована під час попередніх великих футбольних змагань: чемпіонату світу з футболу в Німеччині в 2006 році, а також чемпіонату Європи 2008 року в Австрії і Швейцарії, йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас