Єфремов: Відносини з РФ в частині повернення внесків Ощадбанку СРСР слід врегулювати на основі вже схвалених угод — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: Відносини з РФ в частині повернення внесків Ощадбанку СРСР слід врегулювати на основі вже схвалених угод

93
Народний депутат України, голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов переконаний, що в питаннях врегулювання відносин з РФ з приводу повернення внесків Ощадбанку колишнього СРСР слід керуватися вже схваленими угодами, повідомила прес-служба Партії регіонів у середу.
"Після розпаду Радянського Союзу були створені спеціальні урядові комісії, які займалися питаннями поділу майна держави. І якщо якісь питання не були вирішені в рамках роботи цих комісій, то слід повернутися до вже прийнятих рішень, а не займатися популізмом", - зазначив Єфремов під час брифінгу в кулуарах Верховної Ради в середу, 23 травня.
Він також нагадав, що тоді керівництво України погодилося з рішенням роботи урядових комісій. "Але сьогодні вже виникають нові вимоги. Тому давайте будемо серйозними людьми і будемо керуватися тими документами, які вже схвалені", - підкреслив Єфремов.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас