Януковичу Конституційна асамблея потрібна, аби приховати свій провал? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Януковичу Конституційна асамблея потрібна, аби приховати свій провал?

660
Досі достеменно ніхто не може відповісти на запитання, для чого створено Конституційну асамблею - ні її голова Леонід Кравчук, ні сам Віктор Янукович.
Про так звану Конституційну асамблею говориться вже більш як рік. Її створення ініціював Віктор Янукович.
Відповідно до указу, який днями підписав президент Янукович, “Конституційна Асамблея утворена як спеціальний допоміжний орган при Президентові України, головною метою створення та діяльності якого є підготовка законопроекту (законопроектів) про внесення змін до Конституції”. Також Янукович затвердив склад Асамблеї. Її головою призначено Леоніда Кравчука - президента України в 1991-1994 роках. Директор Інституту держави і права імені Корецького НАН України Юрій Шемшученко призначений заступником голови, а радник президента - керівник головного управління з питань конституційно-правової модернізації АПУ Марина Ставнійчук стала секретарем КА. Загалом до складу Конституційної асамблеї увійшло 94 особи.
“Конституційна асамблея”… Гарно звучить, проте достеменно досі ніхто не може відповісти на запитання, для чого її створено. Відповісти не можуть ні Кравчук, ні сам Янукович. Нещодавно один з лідерів опозиції Арсеній Яценюк сказав, що Януковичу КА потрібна, аби у 2015 році обратися на другий термін, але вже в парламенті . Ми запитали в експертів, для чого Януковичу КА?
Борис Беспалий, народний депутат попередніх скликань:
Це привід створити ще один агітаційний майданчик для ПР
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас