Азаров вимагає перевірити обґрунтованість цін на путівки в дитячі табори — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров вимагає перевірити обґрунтованість цін на путівки в дитячі табори

130
Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив перевірити обґрунтованість цін на путівки в дитячі табори та санаторії.
"Нам потрібно перевірити доступність путівок у дитячі табори та санаторії. Потрібно подивитися на обґрунтованість цін на путівки і на те, щоб вони хоча б не дорожчали вище рівня інфляції. Доручаю Мінсоцполітики і Міністерству економічного розвитку і торгівлі перевірити і тримати на контролі це питання", - сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.
Азаров доручив віце-прем'єру - міністру соціальної політики України Сергію Тігіпку розібратися з ситуацією закриття в деяких регіонах дитячих таборів і санаторіїв, а також розробити загальнодержавну модель оптимальної мережі закладів відпочинку та оздоровлення дітей.
Крім цього, Азаров акцентував увагу на питанні забезпечення якісного харчування дітей під час літнього відпочинку.
Як повідомив Азаров, у поточному році планується оздоровити та забезпечити літнім відпочинком 2,7 млн дітей шкільного віку.
"Ми зобов'язані організувати літній відпочинок так, щоб не витратити ні єдиного дня і не обдурити жодної дитячої надії... У поточному році ми плануємо забезпечити оздоровлення та літній відпочинок для 2,7 млн дітей шкільного віку", - сказав він.
Прем'єр зазначив, що, незважаючи на складні економічні умови, влада не скорочує, а збільшує кількість дітей, які відпочинуть за державний рахунок. Зокрема, цього року відпочине на 511 дітей більше, ніж у 2011-му.
Азаров також повідомив, що заходи з оздоровлення дітей профінансовані урядом на 100%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас