В Укрпатенті проводять обшук — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Укрпатенті проводять обшук

Кримінал
1253
На території Державного підприємства "Український інститут промислової власності" (Укрпатент) в даний момент проводиться обшук. Про це повідомляють "Комментарии" з посиланням на співробітника підприємства.
За його словами, в будівлю без жодних пояснень увірвалися люди і почали проводити обшук.
Директором Укрпатенту в даний момент є Юрій Петров, якого пов'язують зі спікером ВР Володимиром Литвином.
Нагадаємо, в січні цього року, трудовий колектив Укрпатенту звернувся з відкритим листом до президента України, голови Верховної ради і прем'єр-міністра і готовий почати безстроковий страйк в рамках чинного законодавства. Основна причина передстрайкової ситуації в тому, що державна система правової охорони інтелектуальної власності опинилася під загрозою знищення.
Трудовий колектив також висловив невдоволення незаконним звільненням директора Укрпатенту Алли Жаринової і всіх її заступників, а також декількох фахівців, які намагалися висловлювати своє обурення з приводу планомірного знищення Укрпатенту. Крім того колектив одноголосно висловив недовіру керівнику Держслужби інтелектуальної власності Миколі Паладію та його заступникам, і тоді тимчасово виконуючому обов'язки директора Юрію Петрову, а також висунув вимоги про скасування наказів про незаконні звільнення працівників Укрпатенту.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас