Випуск 17: Нові сюрпризи від Табачника для випускників та їх батьків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Випуск 17: Нові сюрпризи від Табачника для випускників та їх батьків

1820
Що чекає на випускників цього року, як будуть їздити потяги цього літа, скільки українці витрачають на бензин, які посади були найбільш оплачуваними у квітні - все це в черговому випуску подкастів на FINANCE.UA.
У свіжому випуску ви зможете дізнатися - чому рекордно подорожчала пшениця на світових ринках, і як це позначиться на українцях, почути про те, що дефолт Греції неминучий, та чому політикам заборонили висловлюватися негативно про органи державної влади. Також до вашої уваги цікаві комментарі щодо програми дешевого іпотечного кредитування, яка стартувала минулого тижня, від учасників цієї програми.
Ведучі Сергій і Маша не залишили поза увагою й інші цікаві теми, зокрема, згадали про ситуацію з пальним в Україні, а також розповіли про вартість проїзду в нових потягах Hyundai, та пояснили - чому вони будуть їздити у незручний для більшості пасажирів час.
Хронометраж випуску:
01:10 - Найголовніші новини тижня
13:35 - Рекламний блок
16:00 - Головна тема - "Вступна кампанія-2012"
28:30 - "Рахівничка". Коментарі луцького забудовника, який бере учать у програмі "Доступне житло" і відповідальної особи від Мінрегіонбуду за програму "Доступне житло" Пишняк Олени.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас