Єфремов називає компромісним проект Трудового кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов називає компромісним проект Трудового кодексу

585
Проект Трудового кодексу України має бути компромісом між роботодавцями та працівниками, вважає лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.
"Трудовий кодекс має бути своєрідним компромісом між роботодавцями і працівником", - сказав він на брифінгу в понеділок.
"Той документ, який я прочитав, на сьогоднішній день більшою мірою збалансований. Він відстоює права робітників і роботодавців, і в якійсь мірі знаходиться компроміс", - охарактеризував депутат проект Трудового кодексу, що знаходиться на розгляді в парламенті.
При цьому він відзначив значну наявність критичних відгуків про документ і заяв, що не відповідають дійсності, про норми, що нібито містяться в проекті кодексу, зокрема про збільшення до 48 годин робочого тижня.
Як сказав Єфремов, фракція Партії регіонів не виступає за схвалення документа в терміновому порядку.
"Ми не наполягаємо на його прийнятті", - сказав він.
"Разом з тим існуючий документ дійсно збалансований. І чим далі ми будемо відкладати його схвалення, я прогнозую: наступний парламент, якщо повернеться до його розгляду і схвалення документа, він (кодекс) стане жорсткішим. І зроблений жорсткішим роботодавцями в бік працівника", - висловив думку Єфремов.
Лідер фракції Партії регіонів зазначив, що мажоритарна складова формування нового складу парламенту дозволить прийти до парламенту депутатам, які представляють великий бізнес. Природно, вони будуть відстоювати інтереси цього великого бізнесу, а не робітників, сказав депутат.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас