Оренда під Євро. Як зміняться ціни на квартири — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оренда під Євро. Як зміняться ціни на квартири

Нерухомість
1754
У квітні - травні 2012 року на сайті безкоштовних оголошень Slando.ua було розміщено близько 32 тис. оголошень про здачу в оренду квартир подобово. При цьому деякі власники пропонують оренду винятково на період проведення Євро-2012.
У містах, які приймають чемпіонат (Київ, Донецьк, Львів і Харків), середня вартість добової оренди квартир з позначкою "під євро" як мінімум удвічі вища від поточних ставок. Так, в Києві 1-кімнатну квартиру можна буде зняти в середньому за 1070 грн., у Харкові - за 1100 грн., у Донецьку і Львові - за 1043 і 750 грн. відповідно.
При цьому у вболівальників є вибір: жити недалеко від стадіонів і викладати значні суми за оренду квартир або економити, але селитися у віддалених районах Євро-міст. Чим ближче розташовані місця головних футбольних баталій, тим вартість квартир вища.
Дорого і дешево: Київ
Максимально дорогу (серед розміщених оголошень) квартиру в Києві на час проведення Євро здають за 5600 грн. на добу за умови внесення застави за майно в розмірі 400 у.о. (близько 3800 грн.).
Йдеться про 4-кімнатну VIP-квартиру, розташовану за адресою вул. Червоноармійська, 52. Звичайна вартість оренди квартири становить 2000 грн. на добу. В апартаментах авторський ремонт, кухня-студіо, вся необхідна техніка, кондиціонери, ванна з джакузі.
Одна з найбільш дешевих пропозицій - двокімнатна квартира на Позняках, розрахована на 8 осіб (4 двоспальні місця).
На період Євро квартира здається за 30 євро (300 грн.) з людини на добу. У квартирі встановлені два кондиціонери, є Wi-Fi, мікрохвильовка, холодильник, пральна машина, електрочайник.
Дорого і дешево: Харків
Найдорожча пропозиція у Харкові - 4-кімнатний пентхаус на вул. Петровського. Його вартість становить 1000 євро (близько 11 тис. грн.) на добу (800 євро на добу за умови проживання протягом більше 7 днів).
У квартирі сучасний євроремонт, італійські меблі, брендова побутова техніка, супутникове телебачення, інтернет, Wi-Fi, дві плазмові панелі і телевізор, кондиціонер, підземний паркінг.
Щоб оселитися в Харкові дешевше, потрібно буде приготувати 250-300 грн. Так, квартиру з ремонтом, Інтернетом і всім необхідним для життя можна зняти за 30 євро з людини на добу.
Дорого і дешево: Донецьк
У Донецьку найдорожча квартира (серед розміщених оголошень) здається за 750 євро на добу. Це трикімнатна VIP-квартира в центрі міста, яку також можна зняти на трьох.
Футбольних хуліганів господарі бачити не хочуть, віддаючи перевагу постояльцям старшим 30 років.
Недорогі пропозиції в Донецьку такі ж, як і в інших містах: за 400 грн. на добу можна зняти непогану однокімнатну квартиру з усім необхідним. Приміром, за такою ціною пропонують квартиру в ГорГАИ - з телевізором, холодильником, пральною машиною та праскою. У квартирі два спальні місця, додаткове місце обійдеться ще в 100 грн.
Дорого і дешево: Львів
У Львові пропозиції трохи скромніші. Так, за 1500 грн. на добу пропонують 1-кімнатну квартиру з євроремонтом (дев'ятий поверх). Правда, квартира розташована на відстані 8 кілометрів від стадіону "Арена Львів".
Найдешевша пропозиція - 1-кімнатна квартира з євроремонтом на вул. Рильського, за 250 грн. на добу. За словами власників, квартира знаходиться за 15 хвилин ходьби від центру. У розпорядженні постояльців - холодильник і телевізор.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас