В Кабміні оцінили модернізацію ЖКГ в 700 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Кабміні оцінили модернізацію ЖКГ в 700 млрд грн

Казна та Політика
380
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ оцінює реалізацію проектів з модернізації систем у сфері житлово-комунального господарства в 700 млрд грн, заявив міністр Анатолій Близнюк.
Чиновник зазначив, що проблеми галузі неможливо вирішити за рахунок бюджетних програм або підвищення вартості комунальних послуг.
"Ніякі бюджетні програми, хоча ми і будемо за них боротися, не зможуть забезпечити навіть 1% інвестиційної потреби комунальних підприємств. Не вирішать дану проблему і звичайні підвищення вартості комунальних послуг", - сказав він.
Близнюк пояснив, що сьогодні проблеми не можна вирішувати старими, вчорашніми методами, і необхідним є впровадження ринкових відносин в системах життєзабезпечення.
Разом з тим, він підкреслив, що головним завданням міністерства є створення сприятливих умов для бізнесу.
Як повідомлялося, Президент Віктор Янукович називає модернізацію обладнання та розвиток управління житловим фондом пріоритетами розвитку житлово-комунального господарства.
Нагадаємо, раніше в Мінрегіоні заявляли, що тарифи на житлово-комунальні послуги досягнуть економічно обґрунтованого рівня не раніше, ніж через чотири роки.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас