Випуск 16: Як отримати кредит на квартиру під 3% річних? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Випуск 16: Як отримати кредит на квартиру під 3% річних?

2603
Хто зможе отримати дешеву іпотеку, обіцяну Віктором Януковичем, наскільки стали дешевшими овочі та фрукти, як будуть ходити поїзди в Україні, починаючи з 27 травня - все це в черговому випуску подкастів на FINANCE.UA.
У свіжому випуску ви зможете почути розповідь про десять найбагатших сімей української влади, дізнатися - як розвиваються події у Греції, де до влади прийшли ліворадикали, що загрожує виходу країни з ЄС. Також до вашої уваги багато цікавих комментарів від відомих експертів, зокрема щодо нових газових ініціатив української влади.
Ведучі Сергій і Маша не залишили поза увагою й інші цікаві теми, зокрема, згадали про рекордне здешевшання овочів та фруктів в Україні, новий графік руху поїздів у звязку із Євро-2012, а також розповіли про чергові наміри влади значно підвищити тарифи на ЖКП до кінця цього року.
Хронометраж випуску:
01:10 - Найголовніші новини тижня, коментар економічного експерта Бориса Кушнірука про можливість виходу Греції з ЄС, а також газового експерта Олександра Лактіонова про пропозиції "Газпрому" українському НАК "Нафтогазу"
16:15 - Рекламний блок
18:20 - Головна тема - "Доступне житло": як отримати кредит на квартиру під 3% річних". Коментарі форумчанина Віктора Нагірного (Будівельника), голови Комітету економістів України Андрія Новака і експерта з нерухомості Віктора Нєсіна з приводу нової, іпотечної ініціативи українського уряду.
32:00 - "Рахівничка"
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас