Навальний займеться випуском банківських карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Навальний займеться випуском банківських карток

Фінтех і Картки
496
Відомий блогер, один з неформальних лідерів опозиції Олексій Навальний досяг домовленості з одним з банків про випуск в липні дебетової кобрендової картки, повідомила російським ЗМІ прес-секретар Навального Анна Ведута.
Один відсоток від покупок та інших транзакцій по картці буде перераховуватися на рахунок некомерційної організації - Фонду боротьби з корупцією, заснованого Навальним. Гроші будуть стягуватися не з власника картки, а з банку. Умови оформлення та обслуговування будуть стандартними для карт цього типу, а їх дизайн буде показувати, що власник картки - "людина, яка не боїться і якій не все одно", - сказала Ведута.
Партнера Навального виданню знайти не вдалося, сам він назву банку-емітента не розкриває. Зв'язковий, Альфа-банк, Джі І мані банк, Тінькофф кредитні системи, Вятка не будуть брати участі в цьому проекті, заявили представники цих банків.
Нагадаємо, нещодавно Навальний був висунутий в раду директорів державного Аерофлоту структурами міноритарного акціонера авіакомпанії Олександра Лебедєва.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас