Поруч з вертолітним майданчиком для Януковича побудують ще 13 об'єктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поруч з вертолітним майданчиком для Януковича побудують ще 13 об'єктів

998
Тимчасова контрольна комісія Київради з вивчення ситуації, що склалася навколо забудови Паркової дороги, заявляє про наміри різних компаній побудувати 14 об'єктів на дніпровських схилах в Києві. Про це повідомив депутат Київради від фракції "БЮТ-Батьківщина" в Київраді Олександр Бригинець.
За словами депутата, на сьогодні 14 компаніям видані містобудівні умови і обмеження забудови на Парковій дорозі.
Зокрема, компанії "Амадеус Ко" надано земельну ділянку 2,183 га на Парковій дорозі під будівництво вертолітного майданчика для президента Віктора Януковича з граничною забудовою ділянки в 40%.
Гранична висота будівлі не визначена, і, згідно з рішенням, визначиться "технологічною необхідністю, зумовленою завданням на розміщення інженерно-транспортного комплексу".
Компанії ТОВ "Астера-С" надано земельну ділянку на Парковій дорозі, 6-10 під будівництво готельно-адміністративно-розважального комплексу з наземним і підземним паркінгами.
ДУС отримала земельну ділянку на Парковій дорозі, 3-5-7 в експлуатацію та обслуговування нежитлових приміщень, компанія "Атіка" отримала ділянку на Парковій дорозі, 3 під спортивно-оздоровчий комплекс, компанія "Курені" - ділянку на Парковій дорозі, 4 під будівництво готельно-ресторанного комплексу.
КП "Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт" виділили ділянку на Парковій дорозі, 8-Б під будівництво будівель підприємства, Печерській райраді - для будівництва дитячого майданчика та гостьової автостоянки.
ТОВ "Шевченко, Дідковський і Партнери" отримали землю під будівництво офісно-спортивного комплексу, ТОВ "Ведмідь" - під будівництво тенісного клубу, ТОВ "Альянс-Центр" - під будівництво ресторану.
Дочірня компанія НАК "Нафтогаз" отримала землю на Парковій дорозі, 3/5, 7 під адміністративно-офісний будинок, компанія "Курені" - ділянку на Парковій дорозі, 4 під реконструкцію ресторану і гостьову автостоянку, ТОВ "Гранд Буд" - на Парковій дорозі, 4 під будівництво готельно-розважального комплексу з підземним паркінгом, компанія "Профіль" - на Парковій дорозі, 16 під реконструкцію існуючого ресторанного комплексу.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас