У дружини всесвітньо відомого ювеліра викрали коштовностей на 10 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У дружини всесвітньо відомого ювеліра викрали коштовностей на 10 млн євро

Кримінал
432
В Мілані унікальні коштовності на суму 10 млн євро було викрадено групою грабіжників, імовірно вихідців з Латинської Америки, повідомили місцеві ЗМІ з посиланням на джерела в правоохоронних органах.
Варто підкреслити, що жертвою зухвалого пограбування стала 52-річна Роза Марія Буччеллаті, дружина глави всесвітньо відомої фірми Buccellati, сама назва якої вже близько ста років є символом італійського стилю в ювелірному мистецтві.
Як повідомляється, в неділю ввечері жінка поверталася на своєму автомобілі після завершення виставки антикваріату, що проходила в самому центрі Мілана.
На передньому сидінні машини поруч із собою вона розмістила невеликий чемоданчик, в якому було близько ста рідкісних ювелірних виробів сімейної фірми.
ЗМІ відзначають, що грабіжники діяли за добре відпрацьованою схемою. Безпосередньо перед в'їздом в гараж автомобіль Буччеллаті несподівано протаранила інша машина, з якої вийшла жінка і стала вибачатися за заподіяну шкоду.
Поки винуватиця ДТП відвернула увагу господині від безцінного вантажу, її спільник вихопив з салону валізу з коштовностями і миттєво зник з місця злочину на іншому автомобілі.
Зі свого боку, Буччеллаті спробувала переслідувати грабіжника, але не змогла його наздогнати. Коли ж вона повернулася на місце події, винуватиці аварії там вже, звісно, не було.
Нагадаємо, що на виставці годинників і ювелірних виробів у швейцарському Базелі сталося зухвале пограбування. Торік злодії викрали чотири діаманти вагою близько 30 карат і загальною вартістю більше мільйона доларів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас