Під час Євро-2012 прибирати сміття в Варшаві будуть безробітні та засуджені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під час Євро-2012 прибирати сміття в Варшаві будуть безробітні та засуджені

164
Всього столицю Польщі під час футбольного чемпіонату будуть прибирати понад 700 осіб.
До прибирання вулиць під час Євро-2012 підготовлено вантажівки, навантажувачі, підмітальні машини, поливалки та іншої спецтранспорт, повідомляють в управлінні.
Серед прибиральників, крім співробітників фірм-фрілансерів, будуть також безробітні. Міське управління очистки працевлаштувало додатково 25 осіб. Також безкоштовно працюватимуть заарештовані з Кримінальної установи Варшава-Бялоленка, а також громадяни, засуджені до громадських робіт. До робіт з наведення порядку в т.зв. Сферах вболівальника на площі Дефілад будуть залучені близько 100 осіб.
Міськуправління запевняє, що незважаючи на спортивні події, варшавські вулиці, площі, тротуари будуть щодня замітати й мити. Сміттєві урни будуть очищати, а за зеленню біля вулиць і в парках будуть стежити і очищати від сміття. "На ці роботи будуть залучатися ще сотні працівників", - йдеться в повідомленні варшавського управління очищення.
Також повідомляється, що щодня столицю Польщі будуть очищати від сміття 130 безробітних.
Нагадаємо, у Варшаві Євро-2012 почнеться з матчу-відкриття, який відбудеться 8 червня.
У Києві футбольні матчі пройдуть 11, 15, 19, 24 червня і 1 липня.
Як повідомив заступник голови Київської міськадміністрації Анатолій Голубченко, розроблено спеціальну концепцію прибирання міста на час Євро. З'являться додаткова техніка і контейнери для сміття. Навіть поливальні машини будуть проїжджати по Києву мінімум тричі на день. А якщо буде брудно, то й частіше. Також місто засадять клумбами з символікою Євро-2012.
У столиці України до Євро-2012 в нульовій та першій зонах прибрали рекламні носії, "щоб місто виглядало краще". Також почали приводити в порядок пляжі (пляжний сезон починається 15 травня). До того ж головний пляж Києва - Труханів острів - віддали шведським уболівальникам.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас