Apple випустить власні тривимірні карти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple випустить власні тривимірні карти

390
Apple працює над власним картографічним сервісом. На Apple Maps зможуть перейти всі користувачі гаджетів компанії з версією платформи iOS 5.0 і вище, повідомляють іноземні ЗМІ.
Раніше корпорація придбала низку компаній, технології яких могли б допомогти в створенні власної системи картографії - Poly9, C3 Technologies і Placebase, пише УНН.
Крім того, зараз на мобільних платформах використовується сервіс Google Maps, договір з яким закінчується цього року, а керівництво Apple особливо не поспішає його продовжувати.
На думку експертів, Apple використовувала технології вищезгаданих компаній, щоб випустити тривимірні карти, які будуть інтегровані в мобільну платформу iOS і в Mac OS X.
Повідомляється, що користувач зможе повертати карти під потрібним кутом і збільшувати масштаб до розміру "присутності" на місцевості. Карти від Apple дають новий погляд на будівлі і пам'ятки міст, на відміну від Google, яка пропагує "висоту пташиного польоту".
Аналітики вважають, що картографічний продукт, який Apple, скоріше, представить на WWDC в червні, певною мірою можна буде назвати "революційним".
Нагадаємо, в квітні стало відомо, що нова модель смартфона від Apple - iPhone 5 - може бути представлена в жовтні 2012 року, а не в червні, як повідомлялося раніше.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас