Audi зареєструвала одразу декілька нових назв моделей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi зареєструвала одразу декілька нових назв моделей

584
Німецький автовиробник Audi зареєстрував одразу кілька нових назв, які можуть бути присвоєні майбутнім моделям марки. Принаймні, про деякі з них вже ходять різні чутки. Наприклад, кросовер Q6, який стане конкурентом BMW X6.
Як повідомляє датський портал telegraaf, Audi зареєструвала мережу нових найменувань - Q6, Q8, R6, S2, S9, RS8 і RS1. Можна припустити, що дістануться вони абсолютно новим моделям, яких поки немає в модельному ряду марки. Окрім, мабуть, останніх двох. Все ж A8 і A1 вже давно випускаються компанією.
Примітно, що в списку присутні відразу два представники позашляхового сімейства Q - шостий і восьмий. Про Audi Q6 було вже досить багато сказано, правда, в основному, у вигляді чуток, натяків і припущень. А от про Q8 досі нічого не було. В даний час флагманом цього сімейства є великий кросовер Q7. Крім нього, Audi випускає Q5 і Q3. Раніше також ходили чутки про те, що німці можуть випустити ще більш компактний варіант кросовера Q1, який базувався б на платформі A1.
Також присутня назва S2. Керівництво компанії раніше вже оголосило про плани відродити модель A2, яка через неординарний зовнішній вигляд і занадто високу ціну погано продавалася і була знята з конвеєра.
Були також чутки про випуск нового флагмана модельного ряду марки A9. Ім'я R6, ймовірно, передбачено для більш компактного і дешевого родича спорткара R8. Випуск такої моделі також значився в планах компанії.
І, нарешті, RS8 і RS1, як випливає з назв, швидше за все, є "заряджені" версії вже існуючих моделей A1 і A8. До речі, в даний час Audi вже випускає S1 та S8.
За матеріалами:
Maanimo.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас