Списки безкоштовних адвокатів з'являться на офіційних сайтах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Списки безкоштовних адвокатів з'являться на офіційних сайтах

208
Найближчим часом в кожній області будуть створені відкриті реєстри адвокатів, які надаватимуть громадянам безкоштовну вторинну правову допомогу.
Відповідний наказ, яким затверджено порядок формування та ведення таких реєстрів, підписав цього тижня міністр юстиції Олександр Лавринович, повідомили УНІАН у прес-службі Мін'юсту.
Реєстри перебуватимуть у відкритому доступі і будуть розміщуватися на офіційних веб-сайтах головних управлінь юстиції (в областях, містах Київ і Севастополь), які будуть здійснювати їх ведення та технічне забезпечення.
Зокрема, на сайтах головних управлінь юстиції будуть розміщуватися локальні реєстри адвокатів, які надають безкоштовну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом, і реєстр адвокатів, які надають безкоштовну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі на підставі договору.
Реєстри будуть містити інформацію про прізвище, ім'я та по батькові адвоката, адресу місцезнаходження робочого місця (офісу) адвоката, а також номери контактних телефонів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас