Apple випустить 7-дюймову версію iPad — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple випустить 7-дюймову версію iPad

627
Корпорація Apple планує випустити 7-дюймову версію iPad вже в жовтні, пише газета The Telegraph з посиланням на блог корпорації Apple iMore.
Зменшена версія iPad буде мати таку ж роздільну здатність екрана, як і у нового iPad 3, і буде продаватися за ціною $200-250, пише блогер Рене Рітчі. iMore нерідко пише новини про корпорацію Apple, які згодом підтверджуються.
"Наші джерела вказали, що 7-дюймовий iPad буде ідентичний нинішньому 9,7-дюймовому iPad, тільки в зменшеній версії. Передбачається, що роздільна здатність дисплея буде 2048x1536, так само як і в новому iPad", - йдеться в блогу.
У повідомленні iMore передбачається, що "міні iPad" надійде в продаж у третьому кварталі цього року.
У квітні блогер і журналіст Джон Грубер заявив, що компанія Apple тестує iPad з 7,85-дюймовим екраном. iPad з діагоналлю екрана 7,85 дюйма може стати конкурентом популярного планшетника Kindle Fire від Amazon.
Компанія Apple представила вже три версії планшетника iPad, всі вони оснащені 9,7-дюймовими екранами. Раніше глава і творець Apple Стів Джобс говорив, що планшетні комп'ютери з діагоналлю екрана в 7 дюймів будуть виглядати як "гнітюча версія існуючого iPad". За його словами, цей продукт не принесе ніякої вигоди компанії.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас