"Регіонал" вважає, що "Батьківщина" і "Фронт змін" залишаться без керівництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Регіонал" вважає, що "Батьківщина" і "Фронт змін" залишаться без керівництва

626
В Партії регіонів вважають, що "Батьківщина" і "Фронт змін" залишаться без керівництва, якщо проведуть анонсовану люстрацію і в своїх рядах.
Принаймні, таку думку висловив депутат-"регіонал" Володимир Олійник, коментуючи заяву Арсенія Яценюка і проект програми дій об'єднаної опозиції, повідомляє прес-служба Партії регіонів.
"Якщо "Батьківщина" і "Фронт змін" для перевірки законності статків керівництва своїх партій створять комісію, то на волі залишиться лише голова цієї комісії", - сказав Олійник.
За словами депутата, можна згадати і ЄЕСУ, і офшорні рахунки, про які писала світова преса, про мільярди на рахунках Юлії Тимошенко, можна перевірити діяльність і колишнього виконуючого обов'язки голови Національного банку, екс-голови Верховної Ради Арсенія Яценюка, як посадової особи.
"Якби цього вимагали лідери, які не були при владі, - це було б свіжою ідеєю, але коли будучи при владі вони розікрали країну, варто було б почати з себе - показати свої статки, показати хороший приклад", - заявив Олійник.
"Тому якщо хочуть продемонструвати серйозність своїх намірів, то нехай починають з себе, тому що вони вже були при владі, їм є про що звітувати - не тільки в частині того, що нічого не робили, а і в частині того, що зробили злочинного, протиправного, щодо держави та українського суспільства", - заявив "регіонал".
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас