Прокурори областей показали кишеню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокурори областей показали кишеню

780
Найбагатшим з обласних шефів прокуратур, хто оприлюднив декларації, став глава Херсонської облпрокуратури Костянтин Свиденко - загальна сума його доходів у минулому році склала трохи більше 1 млн грн. Але, як він вказав, 520 тисяч він заробив на продажу рухомого та нерухомого майна. А середня зарплата прокурора становила близько 20 тис. грн на місяць (з огляду на премії та надбавки). До цього додав, що володіє квартирою площею більше 160 кв. м. в Херсоні, а от автомобіля ні в нього, ні у членів сім'ї, згідно з декларацією, немає. Як і грошей на банківських рахунках.
Трохи поступився йому за рівнем доходів одеський облпрокурор Степан Молицький. За рік він заробив трохи більше 795 тис. грн (з них зарплат і премій - в середньому на 25 тисяч гривень на місяць), а ось на рахунку в банках у нього понад 1 млн 650 тис. грн. Також у Молицького є два автомобілі Toyota і один гараж площею 16,9 кв. м.
Прокурор Києва Анатолій Мельник увійшов до першої п'ятірки найбільш заможних підлеглих Віктора Пшонки. Він вказав, що заробив трохи більше 610 тисяч грн (зарплата і премії близько 25 тис грн на місяць), у нього є квартира в Полтаві і дві невеликі земельні ділянки в Полтаві та Запоріжжі. У Мельника два гаражі, правда, автомобіля у прокурора офіційно немає, лише у членів сім'ї є BMW X3, випущений в минулому році (його ціна від 50 до 82 тис. доларів).
Найбіднішим з колег, згідно з декларацією, став полтавський облпрокурор Андрій Миронов. Ставлячи навпроти більшості граф прочерки, він заявив, що заробив у 2011 році 202 тисячі 217 грн. (це тільки зарплата, в середньому 16 тисяч на місяць), не має ні квартири, ні машини, а житло в 140 кв. м є лише у членів його родини. Трохи більше Миронова заробив прокурор Миколаївської області Володимир Гальцов - 470 тис. грн. До речі, дружина Гальцова принесла в сім'ю понад 1,2 млн грн. Також прокурор заявив, що володіє будинком, двома земельними ділянками та автомобілем Lexsus.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас