На підприємствах Ахметова заборонили вести політичну діяльність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На підприємствах Ахметова заборонили вести політичну діяльність

805
Топ-менеджери компаній Рината Ахметова ввели категоричну заборону на будь-яку політичну діяльність на підприємствах. Директори шахт і заводів не втомлюються нагадувати підлеглим гасло "Ми - поза політикою!" Про це ZN.UA стало відомо з поінформованих джерел.
Раніше Ринат Ахметов заявив, що не має наміру знову ставати депутатом Ради. Але бізнесмен особистим "ігнором" не обмежився.
Винятку з цього правила не буде і для правлячої партії. Тих робітників, хто спробує повторити "подвиг" дрібних начальників з ММК ім. Ілліча і буде "добровільно-примусово" вступати в ПР, пообіцяли звільняти відразу.
У той же час, за даними видання, балотуватися топ-менеджерам SCM не заборонено, але - за свій рахунок, без залучення ресурсів корпорацій. Відомостей про те, що в надрах SCM централізовано готується лобістський десант для закидання в Раду нового скликання, поки ще немає.
Більше того, деякі керівники за своєю ініціативою прийняли рішення, що не будуть допускати на підприємства в робочий час кандидатів і представників партій для зустрічей з трудовими колективами.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас