В Україні зросли надходження від кінопрокату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні зросли надходження від кінопрокату

147
Про це повідомили в міжнародній асоціації виробників і дистриб'юторів фільмів Motion Picture Association (MPA), передає УНІАН.
За інформацією MPA, за січень-квітень ц.р. українські кінотеатри відвідали 6,9 млн. осіб, що на 5% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
Як повідомив один з представників кінопрокатної компанії, зростання надходжень на ринку кінопрокату може за підсумками цього року бути ще вище в результаті виходу в другій половині року на екрани України низки касових стрічок. "Звичайно, це стане можливим за умови, що на ринку будуть чіткі і прозорі правила гри, зокрема, ніхто не буде намагатися провести якісь чергові законодавчі ініціативи по просуванню чиїхось інтересів, або не буде вдаватися до дій, які блокують роботу його суб'єктів", - зазначив він.
Як повідомлялося, Кабінет міністрів України 1 лютого 2012 р. прийняв постанову № 168, якою скасовується вимога про обов'язковість дублювання або озвучення фільму на території України. Таким чином, на думку деяких громадських організацій, уряд створив протекціоністський режим для російської кіноіндустрії, стимулюючи прокатників відмовлятися від послуг українських акторів, перекладачів та студій дублювання.
Motion Picture Association (MPA) була заснована 1945 році для допомоги міжнародній кіноіндустрії. Асоціація є спонсором декількох нагород.
Членами МРА є найбільші виробники і дистриб'ютори фільмів у світі - Paramount Pictures, Sony Pictures, Universal City Studios, Walt Disney Studios, 20 Century Fox Film, Warner Bros та ін.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас