Голлівудські актори зібрали 15 мільйонів доларів на кампанію Обами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голлівудські актори зібрали 15 мільйонів доларів на кампанію Обами

127
Голлівудські зірки зібрали для президентської кампанії Барака Обами 15 мільйонів доларів, передає BBC.
Обід для збору пожертвувань до виборчого фонду Обами був влаштований в будинку актора Джорджа Клуні. Серед присутніх були Барбара Стрейзанд, Роберт Дауні, Джек Блек, Біллі Кристал, Сельма Хайєк і дизайнер Дайан фон Фюрстенберг. Багато хто з 150 запрошених на обід гостей заплатив по 40 тисяч доларів. Всього під час благодійного обіду зібрали 15 мільйонів доларів, що є рекордом для подібних заходів.
Напередодні виборчий штаб Обами провів також мережеву лотерею, продаючи квитки по 3 долари, переможці отримали право бути присутніми на обіді. Такими "простими гостями" виявилися вчителька з Флориди і співробітниця водопровідної компанії з Нью-Джерсі, у якої дитина хвора на синдром Дауна.
Республіканці піддали критиці цей захід, зазначивши, що головнокомандувач дозволяє собі ставати героєм світської хроніки. "Перший термін президента виявився катастрофою, і ми не можемо дозволити собі продовження. Якщо ми і навчилися чогось у Голлівуду, - так це тому, що продовження завжди виявляється гіршим", - написав у блозі голова Національного комітету Республіканської партії Рейнс Прібус. < / p>
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас