В Туреччині почали фасувати макарони в 500-кілограмові упаковки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Туреччині почали фасувати макарони в 500-кілограмові упаковки

294
В асортименті турецьких супермаркетів Migros Ticaret з'явилися 500-кілограмові упаковки макаронів, повідомляє Reuters.
Придбати картонну коробку з п'ятьма сотнями кілограмів пенне - коротких макаронних виробів у вигляді трубочок - можна за 999 турецьких лір (близько 560 доларів).
Всі кошти, отримані від реалізації таких упаковок, будуть спрямовані на благодійність: доходи від продажу пасти підуть в міжнародний надзвичайний фонд допомоги дітям Організації Об'єднаних Націй ЮНІСЕФ.
Скільки 500-кілограмових коробок з макаронами було випущено, не вказується.
Як вказує агентство, виробники пасти вже звернулися до Книги рекордів Гіннесса і з заявкою на реєстрацію гігантської упаковки. За словами представників фірми, Книга вже визнала півтораметрову (у висоту) коробку з пенне найбільшою в світі, проте на сайті реєстратора рекордів відповідної інформації поки немає.
У Туреччині щорічно виробляється 450 тисяч тонн макаронних виробів. За цим показником країна займає п'яте місце в списку виробників пасти.
Діаметр пенне зазвичай становить від 10 до 40 міліметрів. Кінці виробу зрізані по діагоналі. Зазвичай їх подають з різноманітними соусами, а також використовують для приготування запіканок та салатів.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас