Microsoft і Adobe закликають українців "стукати" на своїх роботодавців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft і Adobe закликають українців "стукати" на своїх роботодавців

3237
Асоціація виробників програмного забезпечення (Business Software Alliance) почала кампанію "Не закривай очі, повідом про піратство", спрямовану на збір інформації про використання неліцензійних програм в українських компаніях. Про це "proIT" повідомили в BSA.
Асоціація закликає кожного, хто знає про використання нелегального програмного забезпечення в якійсь компанії, повідомити про це на правах анонімності.
"Ми вирішили активізувати збір інформації про порушників авторського права в Україні, де рівень піратства - один з найвищих в Європі. Від цієї ситуації страждають і виробники програмного забезпечення, і бізнес, і користувачі. Ми використовуємо такий метод збору інформації в багатьох країнах, це звичайна практика", - зазначив директор BSA у країнах Європи, Близького Сходу і Африки Георг Хернлебен.
При цьому Хернлебен заявляє, що завдання кампанії полягає в тому, щоб "допомогти бізнесу усвідомити ризики неліцензійного програмного забезпечення і вжити заходів для власного захисту".
У BSA запевняють, що отримана інформація про компанії, що використовують неліцензійні програми, буде використовуватися для інформування порушників про те, чим ризикує компанія і що необхідно зробити, щоб легалізувати програмне забезпечення.
Нагадаємо, що в BSA входять компанії Acronis, Adobe, Altium, ANSYS, Apple, Asseco, Autodesk, AVEVA, AVG, Bentley Systems, CA technologies, CGTech, CNC Software - Mastercam, Compuware, Dassault Systèmes, SolidWorks Corporation, DBA Lab SpA, Intel, Intuit, McAfee, Microsoft, Minitab, NedGraphics, Progress Software, PTC, Quest, Rosetta Stone, SAP, Siemens PLM Software, Inc., Sybase, Symantec, Tekla, The MathWorks.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас