Лукашенко закріпить за міністрами проблемні підприємства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лукашенко закріпить за міністрами проблемні підприємства

200
Протягом найближчого місяця за кожним членом уряду Білорусії будуть закріплені "проблемні підприємства". Про це, як повідомляє БЕЛТА, заявив прем'єр-міністр республіки Михайло Мясникович. При цьому він послався на розпорядження президента Олександра Лукашенка.
В основному мова йде про підприємства легкої промисловості, на яких середня зарплата становить близько півтора мільйона білоруських рублів (близько 200 доларів). Мясникович назвав ситуацію на цих об'єктах "ганебною". Він підкреслив, що за стан справ на проблемних підприємствах міністри, а також глави білоруських регіонів будуть нести персональну відповідальність.
Раніше, в середині квітня, Лукашенко заявив, що членам уряду треба частіше відвідувати проблемні підприємства. У їх числі, як повідомляла БЕЛТА, були названі Мінський камвольних комбінат, ВАТ "Борисовдрев" і ВАТ "Гомельдрев".
"Треба, щоб члени уряду постійно бували в колективах, і проблемних колективах, - зазначив президент. - Не треба боятися. Люди нас зрозуміють, люди розуміють, в якій ситуації сьогодні країна, вони розуміють, що незароблених грошей ніхто сьогодні не дасть".
Лукашенко також додав, що на деяких із зазначених об'єктів з'являється "п'ята колона, яка починає підбурювати людей, кликати на вулиці тощо". Він закликав стежити за тим, щоб подібні тенденції не отримували розвитку.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас