Прокурорам видадуть нові "ксиви" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокурорам видадуть нові "ксиви"

726
Протягом 2012 року працівники прокуратури отримають нові посвідчення, виготовлені за допомогою сучасних технологій захисту. Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції.
Урядову постанову, якою затверджено нове положення про службове посвідчення працівника прокуратури та його зразок, Кабінет міністрів схвалив вчора, 10 травня 2012 року, на своєму засіданні.
Як повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович, проект постанови був розроблений Міністерством юстиції з урахуванням застарілості попереднього положення про службове посвідчення працівника прокуратури. Опис старого посвідчення було затверджено Постановою Президії Верховної Ради України більше 20 років тому, ще в грудні 1991 року, і воно не відповідало сучасним вимогам, що пред'являються до захисту документів.
З метою усунення можливостей підробки і неправомірного використання службового посвідчення працівника прокуратури Кабінет Міністрів ухвалив рішення про виготовлення бланків нового посвідчення із застосуванням сучасних технологій захисту.
Виготовлення нових посвідчень буде здійснено в межах бюджетних асигнувань на 2012 рік, призначених для виготовлення посвідчень працівникам прокуратури.
Раніше Главред також повідомляв, що прокурори Донецької області оприлюднили декларації про доходи за 2011 рік. З'ясувалося, що майже всі вони отримують пенсію, але від матдопомоги відмовилися.
Головний прокурор області Володимир Вишинський з особистих доходах займає лише третє місце, поступаючись своїм заступникам Миколі Мичку і Валерію Коршикову. В якійсь мірі це пов'язано з тим, що обидва зама пропрацювали на своїх посадах весь 2011 рік, а Вишинський до призначення в донецький регіон (до вересня минулого року) очолював прокуратуру міста Севастополя.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас