Fitch підтвердило рейтинги В'єтнаму на рівні "В+" зі "стабільним" прогнозом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch підтвердило рейтинги В'єтнаму на рівні "В+" зі "стабільним" прогнозом

Казна та Політика
98
Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило суверенні рейтинги В'єтнаму в іноземній і національній валютах на рівні "В+" зі "стабільним" прогнозом, йдеться в релізі агентства.
"Рейтинги і "стабільний" прогноз відображають успіх спроб влади В'єтнаму впоратися з макроекономічними дисбалансами, що виникли в 2010 і 2011 роках", - наводиться в релізі коментар директора підрозділу Fitch, що займається суверенними рейтингами Азіатсько-Тихоокеанського регіону, Арта Ву.
При цьому Ву зазначив, що для підвищення рейтингу владі країни доведеться здійснити реформи банківського та державного секторів, оскільки ефект від вжитих раніше заходів, що призвели до уповільнення інфляції і більш стабільного обмінного курсу донга, до теперішнього часу вичерпаний.
На думку експертів агентства, масштабний, але слабкий банківський сектор В'єтнаму несе головну загрозу для стану економіки країни. Агентство відзначає, що банківська система країни мало капіталізована, а якість активів, що перебувають на балансах місцевих банків, погіршується.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас