Послуги зв'язку для Азарова обійшлись бюджету в 2 мільйони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Послуги зв'язку для Азарова обійшлись бюджету в 2 мільйони

Казна та Політика
345
Кабінет міністрів заплатив за послуги зв'язку майже 2 мільйони гривень. Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабміну за результатами тендерів уклав угоди на різні послуги зв'язку на загальну суму 1,88 млн грн.
Основним постачальником послуг мобільного зв'язку є ПрАТ "МТС Україна", яке отримає 0,50 млн грн. за 350 тис. хвилин корпоративного зв'язку. ПрАТ "Київстар" отримає 0,21 млн грн. за 120 тис. хвилин. ВАТ "Укртелеком" отримає 0,90 млн грн. за орієнтовно 1,3 млн хвилин послуг місцевого телефонного зв'язку і 220 тисяч замовлень міжміського та міжнародного телефонного зв'язку.
Також "Укртелеком" в особі філії "Дирекція розвитку інфраструктури" отримає 0,15 млн грн. за проведення 15 селекторних нарад в обсязі не більше 28 точок підключення за один захід тривалістю 90 хвилин. Вартість одної селекторної наради буде коштувати 10 тис. грн.
Центр технічної експлуатації № 1 Філії спеціалізованого електрозв'язку "Укртелекому" також отримає 35 тис. грн. за орієнтовно 300 вищих урядових телеграм обсягом 70 слів. Вартість однієї телеграми складає близько 120 грн, або 1,7 грн за слово.
ДП "Центральна станція зв'язку" Державної адміністрації залізничного транспорту України отримає 5,5 тис. грн за послуги відомчого місцевого та міжміського телефонного зв'язку тривалістю 150 тис. хвилин і послуги "Стола замовлень" тривалістю 3780 хвилин. Послуги інтернету будуть коштувати 80 тис. грн.
Половину отримає ПрАТ "Датагруп" за основний канал доступу до мереж і ресурсів поза точкою обміну українським трафіком UA-IX без обмеження трафіку зі швидкістю 200 Мбіт/с (симетричний канал). Другу половину суми отримає ТОВ "Адамант" за додатковий канал доступу в Інтернет і супровід в RIPE NCC ресурсів, зареєстрованих за Секретаріатом КМУ. Передбачено забезпечення послуг доступу до мережі і ресурсів підключених до точки обміну українським трафіком UA-IX без обмеження трафіку зі швидкістю 1 Гбіт/с (симетричний канал).
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас