В офісі компанії "ТММ" проводять обшук — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В офісі компанії "ТММ" проводять обшук

3021
Шевченківська районна прокуратура Києва проводить обшук в офісі будівельно-девелоперської компанії "ТММ" (Технології. Менеджмент. Маркетинг, Київ) в рамках розслідування кримінальної справи за фактом шахрайства посадовими особами компанії. Про це повідомила прес-офіцер Шевченківського районного управління міліції Києва Наталія Калиновська.
"Обшук проводить прокуратура Шевченківського району", - сказала вона.
За даними співрозмовника агентства, за дорученням районної прокуратури до слідчих дій залучені співробітники відділу по боротьбі з економічною злочинністю Шевченківського районного управління міліції Києва.
Представник прокуратури Києва підтвердив факт проведення обшуків, зазначивши, що слідчі дії проводяться в рамках розслідуваної районною прокуратурою кримінальної справи за фактом шахрайства посадовими особами компанії.
Інших подробиць співрозмовник агентства не повідомив.
Нагадаємо, сьогодні "ТММ" заявила про обшук свого офісу міліцією. Згідно з повідомленням прес-служби компанії, представники управління виламали двері в кількох кабінетах офісу і опечатали комп'ютери.
Основний вид діяльності компанії "ТММ" - будівництво житлових комплексів "під ключ", а також офісних, торгових і промислових об'єктів.
Компанія працює на будівельному ринку України з 1994 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас