Влада запевняє, що німці не біжать здавати квитки на Євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада запевняє, що німці не біжать здавати квитки на Євро

270
Директор Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський запевняє, що на сьогоднішній день немає масової здачі квитків на матчі Євро-2012 в Україні.
"Хочу всіх запевнити, що немає масової здачі квитків. Немає такого, що німці відмовляються або хтось інший. Я хочу це спростувати", - сказав він журналістам після засідання наглядової ради УЄФА в швейцарському Ньоні, повідомляє Інтерфакс-Україна.
Лубківський повідомив, що на засіданні йшлося про ситуацію з продажем квитків на матчі турніру.
"Незабаром стартує завершальна фаза реалізації квитків в Україні. Крім того, на сайті uefa.com орієнтовно з 7-го травня розпочнеться реалізація тієї кількості квитків, яка залишилася", - зазначив Лубківський.
Він додав, що є певна кількість квитків, які не продані. "Але я вважаю, вони будуть реалізовані в перші дні після того, як стартує остання фаза продажів", - підкреслив він.
Лубківський також заявив, що в середньому ціни на готелі в Україні та Польщі на період Євро-2012 не відрізняються.
"Ми порівнювали середні ціни на розміщення в Україні та Польщі, і скажу, що в принципі ми знаходимося на паритетних засадах", - сказав він.
Лубківський повідомив, що зробив презентацію для УЄФА на тему розміщення в Україні.
"У нас сьогодні немає проблем з розміщенням цільових груп", - підкреслив він, додавши, що українські міста виконують усі вимоги в цьому напрямку.
За словами директора турніру Євро-2012, ті номери, які не затребувані, вже надійшли в продаж і ними зможуть скористатися звичайні вболівальники.
"Тому ця тема обговорювалася і вона не викликає якоїсь стурбованості. Звичайно ж, існують випадки зростання цін, але вони не є масовими", - запевнив Лубківський.
Раніше деякі ЗМІ повідомляли про те, що німці масово здають квитки на матчі Євро-2012, які проходитимуть в Україні, через високі ціни на проїзд і готелі, а також через погану репутацію країни.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас