Мер новозеландського міста встановив світовий рекорд за тривалістю інтерв'ю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мер новозеландського міста встановив світовий рекорд за тривалістю інтерв'ю

160
Мер новозеландського міста Інверкаргілл Тім Шедболт дав 26-годинне телеінтерв'ю, встановивши тим самим новий світовий рекорд.
Телевізійний марафон за участю Шедболта і власника каналу CUE Тома Конроя мав благодійний характер: таким чином його учасники збирали гроші для місцевої лікарні.
Бесіда тривала з 12:00 суботи до 14:00 неділі за місцевим часом. За цей час мер встиг розповісти Конрою про найрізноманітніші речі, в тому числі про свої численні і повні пригод минулі життя.
Як зазначає портал 3 News, навіть після 26-годинного ефіру Шедболт висловив готовність продовжувати розмову. Інтерв'юер, в свою чергу, заявив, що йому було важко тільки перші 4 години. "Потім я усвідомив, що тут відбувається щось особливе", - зізнався Конрой.
Після закінчення марафону Шедборт і Конрой отримали сертифікат від представників Книги рекордів Гіннеса. Попередній рекорд тривалості інтерв'ю, встановлений в Іспанії в 2009 році, становив лише 12 годин.
За даними RNZ, реклама принесла новозеландським рекордсменам 10 тисяч доларів. Після інтерв'ю мер Інверкаргілла заявив, що відчуває себе добре, і пішов відсипатися перед робочим тижнем.
До цього рекорд за тривалістю інтерв'ю належав австралійському радіоведучому Річарду Гловеру. Гловер протягом 24 годин брав інтерв'ю у відомого австралійського письменника Пітера Фітц-Саймонса в головному офісі радіостанції ABC в Сіднеї.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас