В Україну доставили ще два швидкісні поїзди Hyundai — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україну доставили ще два швидкісні поїзди Hyundai

419
Одеський морський торговий порт прийняв балкер FM PROSPERITY, який доставив в Україну третю партію електропоїздів Hyundai - два поїзди в 9-вагонній комплектації.
Як повідомили УНІАН в порту, як і поїзди першої та другої партії, електропоїзди Hyundai доставлені в 9-вагонній комплектації.
Вивантаження поїздів здійснюють фахівці стивідорної компанії "Олімпекс Купе Інтернейшнл",
Нагадаємо, перша партія електропоїздів Hyundai прибула до Одеси в середині березня, друга - на початку квітня.
Поставки 10 нових двосистемних міжрегіональних електропоїздів у 9-вагонній комплектації від Hyundai Corporation здійснюються в рамках проекту впровадження в Україні прискореного залізничного руху за контрактом, підписаним з компанією Hyundai Corporation 16 грудня 2010 р.
Фінансування поставок здійснюється за рахунок кредитних і власних коштів "Укрзалізниці", зокрема, 85% від загальної вартості 10 електропоїздів (261 млн доларів США) буде фінансуватися за рахунок кредитних коштів "Ексімбанку" Республіки Корея терміном на 10 років.
Електропоїзди Hyundai призначені для перевезень пасажирів з експлуатаційною швидкістю до 160 км/год по залізницях України з шириною колії 1520 мм на електрифікованих ділянках колії з постійним струмом напругою 3000 В і змінним струмом напругою 25000 В, частотою 50 Гц.
Обслуговування нових поїздів Hyundai планується здійснювати в ремонтно-екіпірувальних депо Харкова та Києва.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас