Берлусконі утримує 42 жінки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Берлусконі утримує 42 жінки

769
В Мілані відбулися перші судові слухання у справі про користування тоді ще прем'єр-міністром Італії Сільвіо Берлусконі послугами неповнолітніх повій і зловживанні службовим становищем при звільненні однієї з них на прізвисько "Рубі-серцеїдка" з поліції. Екс-прем'єр дав перші свідчення.
Як пише газета Corriere della Sera, за словами Берлусконі, ніяких оргій на його віллі не було: "Були абсолютно вишукані вечері, не було ніяких ситуацій, які можна було б назвати сумнівними. Все проходило в присутності шести офіціантів, іноді їх відвідували мої діти. Вечері проходили в атмосфері симпатії, радості і розваги. Дівчата змагалися в бурлеску (вид комічної поезії. - Авт.) і тренувалися. Жінки за своєю природою ексгібіціоністки, а якщо вони ще й актриси, їм подобається ставити спектаклі і змагатися. Я пам'ятаю поліцейських, медсестер, Діда Мороза, але монахинь не пам'ятаю". За словами Берлусконі, зараз він не проводить вечірки, але має намір їх відновити, а ось дівчата з вини прокуратури опинилися "на вулиці", і він взяв на себе їх утримання: "Їх 42, і кожен місяць я даю їм, щонайменше, по 2,5 тисячі євро".
Тим часом стало відомо, що в родині Берлусконі, від якого три роки тому пішла дружина Вероніка Ларіо, настало перемир'я. Як повідомляють ЗМІ, минулої неділі колишнє подружжя разом з трьома дітьми зустрілися за спільним столом. У зв'язку з цим очікують підписання між ними угоди про поділ майна. Ларіо, яка прожила з Берлусконі в шлюбі 20 років, вимагає одну із сімейних вілл під Міланом і "аліментів" в 3 млн євро на місяць. Екс-прем'єр раніше погоджувався лише на 300 тисяч євро на місяць.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас